Retouren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u onderstaand retourformulier invullen en het product, inclusief (een kopie van de) pakbon aan ons retour sturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

FORMULIER RETOUREN

Onderstaand formulier alleen invullen als u het artikel wil retourneren. Stuur je retourzending samen met het bestelformulier en ingevulde retourformulier naar:
Boards and More
Segeersstraat 66/68
4331 JP Middelburg

0118-625440

info@boardsandmore.eu

 

Ordernummer (verplicht)

Besteld op

Ontvangen op

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Toelichting

IBAN rekeningnummer (verplicht)

Icoon_7