Altijd de nieuwste collecties van de tofste merken

THE TUBE EN NALU LUNA

Wat is de overeenkomst tussen Londen en Middelburg? Naast het feit dat het natuurlijk beiden wereldsteden zijn hebben ze nog een belangrijke gemene deler, The Tube. Waar in Londen het ondergrondse netwerk de naam The Tube draagt is The Tube in Zeeland vooral bekend als de winkel in Middelburg.

Al sinds een jaar of 15 bedient The Tube een jonge doelgroep in en rond Zeeland. Het personeel ademt en leeft de board lifestyle en bezoekers zullen beamen, je zult je niet snel opgejaagd voelen als je over de drempel van één van deze stores stapt.

GESCHIEDENIS

Het leek wel alsof we in Middelburg een verhuisbedrijf waren, vertelt eigenaar Ernest. Toen Ernest met The Tube begon, was hij gevestigd aan de Segeerstraat in Middelburg. Nadat er op den duur een groter pand vrij kwam aan de overkant, was de eerste verhuizing een feit. Het oude pand kocht hij even later weer terug om daar een dameswinkel te beginnen (Nalu Luna). Op een dag kwam er een pand vrij náást The Tube. Ernest greep deze kans en presenteerde Nalu als nieuwe buurvrouw van The Tube. Sterker nog, door een muur tussen de panden te verwijderen ontstond er één groot pand voor beide winkels.

Dat stilzitten niet voor Ernest is weggelegd, bewees hij door de webshop Boards and More te lanceren (www.boardsandmore.eu). Zo kun je niet alleen in Zeeland shoppen bij Ernest, maar overal ter wereld als je beschikt over een internetverbinding.

PRODUCTEN

Naast heren-, dames- en jongenskleding heeft The Tube een groot assortiment aan hardwaren. Deze snowboards, steppen, skateboards, longboards en skeelers (met bijbehorende onderdelen en accessoires), zijn een belangrijk onderdeel van The Tube. Door het ruime assortiment en de ervaren medewerkers kunnen veel boarders en skaters naar tevredenheid geholpen worden. Is de board lifestyle echt helemaal jouw ding? Kom dan ook eens kijken naar de zonnebrillen, caps, horloges, telefoonhoesjes, riemen, Go Pro’s, fish eye camera’s etc.

NALU LUNA

Nalu-Luna is naast The Tube in Middelburg te vinden. Met Nalu

Eigenwijs. Zo kun je de collectie van Nalu Luna het best omschrijven. We onderscheiden ons sterk door net andere items aan te bieden aan onze klantenkring. De kleding is sportief, maar ook netjes. De accessoires die we bieden maken de outfits echt af!

Dat Nalu ontwikkeld, zie je aan een subtiele verandering in de doelgroep. De doelgroep is met ons meegegroeid. Waar we eerst vooral streetstyle – skatestyle meisjes troffen, zien we nu steeds vaker volwassen vrouwen die sportieve, casual vrijetijdskleding dragen met een knipoog naar streetwear.

Ook dit jaar kun je weer bij ons terecht voor de mooiste items van Bench, Naketano, Roxy, Volcom, O’Neill, Burton, Ugg Australia, Nike & Vans.

Cozy, stoer en casual. Beoordeel het zelf maar!

THE TUBE & NALU
LUNA IN MIDDELBURG

  • Segeersstraat 66/68
  • 4331 JP Middelburg
  • Openingstijden:
  • Maandag: 13:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 10:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 10:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 10:00 - 21:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur

Fashion

In onze winkels The Tube en Nalu Luna in Middelburg bieden wij onder andere een uitgebreid assortiment aan vrijetijds- en wintersportkleding voor dames en heren. De doelgroepen waarvoor we producten in de schappen hebben zijn mannen, vrouwen en boys. De gaafste merken en de mooiste producten, dat moet je eigenlijk een keer ervaren!

HARDWARE

Naast heren-, dames- en jongenskleding heeft The Tube een groot assortiment aan hardwaren. Deze snowboards, steppen, skateboards, longboards en skeelers (met bijbehorende onderdelen en accessoires), zijn een belangrijk onderdeel van The Tube. Door het ruimte assortiment en de ervaren medewerkers kunnen veel borders en skaters naar tevredenheid geholpen worden.

OERSTERK

De combinatie tussen The Tube en Nalu Luna is oersterk. Nalu Luna biedt fashionable items voor modebewuste vrouwen. The Tube biedt een combinatie van hardware, streetwear en snowwear. Zoals je gewend bent, oersterk en super compleet. De winkels zijn naast elkaar te vinden en door de doorgang kun binnen heen en weer lopen tussen de shops! Ideaal, zo kun je lekker samen shoppen in onze oersterke formule in Middelburg.

Vragen? Neem contact op!

Heeft u interesse in een bepaald product en wilt u hierover toch nog wat extra advies krijgen? Wij helpen u graag. Uiteraard bent u van harte welkom in onze Boards and More store aan de Segeerstraat in Middelburg. Ook helpen wij u graag telefonisch. Onze helpdesk is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

+31 (0118) 625440 Ma t/m zat - 10:00-17:30
Team the tube & Nalu Luna Wij staan voor u klaar
Icoon_7