Altijd de nieuwste collecties van de tofste merken

THE TUBE EN The Tube Women

Wat is de overeenkomst tussen Londen en Middelburg? Naast het feit dat het natuurlijk beiden wereldsteden zijn hebben ze nog een belangrijke gemene deler, The Tube. Waar in Londen het ondergrondse netwerk de naam The Tube draagt is The Tube in Zeeland vooral bekend als de winkel in Middelburg. Al sinds een jaar of 15 bedient The Tube een jonge doelgroep in en rond Zeeland. Het personeel ademt en leeft de board lifestyle en bezoekers zullen beamen, je zult je niet snel opgejaagd voelen als je over de drempel van één van deze stores stapt.

GESCHIEDENIS

De Tube bestaat bestaat al meer dan 15 jaar en is in Zeeland echt een begrip. Voor zowel de dames als heren hebben wij een ruim assortiment aan kleding en accessoires. Daarnaast staat de Tube bekend om het grote assortiment in Skateboards, Stuntsteps (scooters), BMX alsook de wintersportartikelen zoals Snowboards, Bindingen, Helmen, Boots en accessoires. Met het ruime assortiment kunnen wij elke klant bedienen en staan wij voor een stuk goed advies waarbij je er zeker van kan zijn dat je met het juiste materiaal onze winkel verlaat.

PRODUCTEN

Naast heren-, dames- en jongenskleding heeft The Tube een groot assortiment aan hardwaren. Deze snowboards, steppen, skateboards, longboards en skeelers (met bijbehorende onderdelen en accessoires), zijn een belangrijk onderdeel van The Tube. Door het ruime assortiment en de ervaren medewerkers kunnen veel boarders en skaters naar tevredenheid geholpen worden. Is de board lifestyle echt helemaal jouw ding? Kom dan ook eens kijken naar de zonnebrillen, caps, horloges, telefoonhoesjes, riemen, Go Pro’s, fish eye camera’s etc.

The tube women

The Tube Women is naast The Tube in Middelburg te vinden. The Tube Women is Eigenwijs. Zo kun je de collectie van The Tube Women het best omschrijven. We onderscheiden ons sterk door net andere items aan te bieden aan onze klantenkring. De kleding is sportief, maar ook netjes. De accessoires die we bieden maken de outfits echt af! Dat The Tube Women ontwikkeld. We gaan mee met onze tijd en bij ons vind je dan kleding en accessoires wat varieert van streetstyle tot vrouwen die sportieve, casual vrijetijdskleding dragen met een knipoog naar streetwear. Je kan dus bij ons terecht voor de mooiste items van Roxy, Volcom, Freequent, Ydenz, O’Neill, Burton, Nike & Vans. Cozy, stoer en casual. Beoordeel het zelf maar!

THE TUBE & the tube women IN MIDDELBURG

  • Segeersstraat 66/68
  • 4331 JP Middelburg
  • Openingstijden:
  • Maandag: 13:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 10:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 10:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 10:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 10:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur

Fashion

In onze winkels The Tube en The Tube Women in Middelburg bieden wij onder andere een uitgebreid assortiment aan vrijetijds- en wintersportkleding voor dames en heren. De doelgroepen waarvoor we producten in de schappen hebben zijn mannen, vrouwen en boys and girls. De gaafste merken en de mooiste producten, dat moet je eigenlijk een keer ervaren!

HARDWARE

Naast heren-, dames- en jongenskleding heeft The Tube een groot assortiment aan hardwaren. Deze snowboards, steppen, skateboards, longboards en skeelers (met bijbehorende onderdelen en accessoires), zijn een belangrijk onderdeel van The Tube. Door het ruimte assortiment en de ervaren medewerkers kunnen veel borders en skaters naar tevredenheid geholpen worden.

OERSTERK

De combinatie tussen The Tube en The Tube Women is oersterk. The Tube Women biedt fashionable items voor modebewuste vrouwen. The Tube biedt een combinatie van hardware, streetwear en snowwear. Zoals je gewend bent, oersterk en super compleet. De winkels zijn naast elkaar te vinden en door de doorgang kun binnen heen en weer lopen tussen de shops! Ideaal, zo kun je lekker samen shoppen in onze oersterke formule in Middelburg.

Vragen? Neem contact op!

Heeft u interesse in een bepaald product en wilt u hierover toch nog wat extra advies krijgen? Wij helpen u graag. Uiteraard bent u van harte welkom in onze Boards and More store aan de Segeersstraat in Middelburg. Ook helpen wij u graag telefonisch. Onze helpdesk is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

+31 (0118) 625 440 Ma t/m zat - 10:00-17:00
Team The Tube & The Tube Women Wij staan voor u klaar
Icoon_7