• Bezoek ook eens onze 3 winkels
  • Voor 16:00 besteld = direct verzonden
  • Gratis verzending vanaf 60 euro

    CAPiTA The Navigator Snowboard

    Capita CAPiTA The Navigator Snowboard

    €599,99

    Productomschrijving

    CAPiTA The Navigator Snowboard

    De Capita Navigator leidt je moeiteloos door de backcountry en wijst je de weg als anderen al zijn omgedraaid. Voor dit seizoen is de Navigator helemaal opnieuw ontwikkeld. Robuuster, betere controle en nog steeds speels, je zult je dagen in de poeder beleven. Ingelegde kurkdempers dempen trillingen, terwijl de smalle tail diep in de sneeuw zakt en de brede nose optilt. Een droom van een board voor diepe dagen en lange avonturen buiten het resort.

    Rijstijl
    Dit snowboard komt het beste tot zijn recht in de poeder. Met de setback kan je met de Navigator heerlijk off-piste snowboarden.

    Shape
    Bij de directionele vorm is de nose iets langer dan de tail. De bindingen en de sidecut zijn iets naar achteren verschoven. Dit vergroot de stabiliteit bij hogere snelheden en de uplift in de poeder.

    Profiel
    Het Resort V2 profiel combineert een klassieke camber tussen de bindingen met rocker in de nose en tail. De rocker zorgt voor meer opwaartse druk in de poeder. De camber biedt je een goede kantengrip en snelle krachtoverbrenging op harde pistes.

    Flex
    De medium flex is ideaal voor het all-mountain ontwerp van dit board. Hard genoeg voor krachtige bochten, maar toch zacht genoeg voor een speelse ride.

    Constructie
    Capita gebruikt een mix van paulownia en populier voor de Hover Core™. Zo ben je klaar voor elk terrein en alle omstandigheden. Ingelegde kurkdempers voorkomen trillingen en zorgen zo voor een betere rijervaring. De Holysheet™ triax-glasvezel geeft je een betere glas-gewichtsverhouding dan gewoon glasvezel en is in de Navigator ingebouwd met hoogwaardige, plantaardige Magic Bean™ hars voor krachtige en dynamische prestaties. De gesinterde Powder Drive™ base is zeer snel, hard en absorbeert veel wax, terwijl hij toch de onderhoudsvriendelijke eigenschappen van een geëxtrudeerde base heeft.

    Kenmerken:
    All Mountain Freestyle
    Stijfheid 6
    Directional shape with setback
    Resort V2 profiel
    Hover Core™
    Kurk demper
    Holysheet™ Tri-Glasvezel
    Magic Bean™ hars
    Powder Drive™ basis

    De Capita Snowboard collectie is online verkrijgbaar bij boardsandmore.eu en in store bij The Tube Middelburg.

    Boardsandmore.eu is de webshop van onze winkels Sportshop Domburg, The Tube Middelburg en The Tube Women.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »