• Bezoek ook eens onze 3 winkels
  • Voor 16:00 besteld = direct verzonden
  • Gratis verzending vanaf 60 euro

    Bataleon Evil Twin Snowboard 23/24

    Bataleon Bataleon Evil Twin Snowboard 23/24

    €559,99

    Productomschrijving

    Bataleon Evil Twin Snowboard 23/24

    De Evil Twin van Bataleon is al jaren een klassieker binnen de Bataleon snowboardcollectie. Hij is krachtig en agressief, perfect voor snelle bochten en grote landingen. Al jaren een klassieker die in de loop van de tijd alleen maar beter is geworden. Dit seizoen heeft Bataleon carbon supertubes toegevoegd en de Evil Twin heeft een nog wendbaardere outline voor meer pop en snap in het park.

    Rijstijl
    De Evil Twin is ontworpen voor het park. Maar hij is tegelijk zo stabiel en controleerbaar dat je nooit de controle zult verliezen buiten de piste of tijdens een poederkickersessie.

    Vorm
    Er is maar één geschikte vorm in het park en die heet Twin. En natuurlijk heeft de Evil Twin een Twin 3BT™ vorm met symmetrische tip en tail. Evenwicht en stabiliteit, hoe je ook springt of landt. SideKick™-tips verhogen de edge-uplift op de breedste punten van de nose en tail, voor een nog gemakkelijkere bochtinitiatie, meer drijfvermogen en betere handling op moeilijk terrein.

    Profiel
    Twin 3BT™ biedt een relatief brede middenbasis en slechts een subtiele randverhoging. Dit geeft meer controle bij presses. De medium camber is perfect geproportioneerd voor flexibiliteit op rails en genoeg pop voor kicker lines.

    Flex
    De medium flex (5/10) is voor echte kerels, voor de Evil Twins. Totale controle en massieve pop voor enorme sprongen.

    Constructie
    De Ultra Light Core is gemaakt van 70 % paulownia en 30 % populierenhout. Deze kern biedt dus de beste verhouding tussen stabiliteit en gewicht. De carbon verstevigingen die kruislings onder de bindingen gelegd zijn, bieden ook gerichte krachtoverbrenging van kant tot kant. Bovendien zorgen nieuwe carbon stringers op de SideKick™ tips voor nog betere pop. De Central Super Tube is een holle carbon buis die de pop verhoogt en het gewicht vermindert. De gesinterde Hyper Glide S base is hard en snel en blijft dat bij goed onderhoud.

    Specs:
    Twin 3BT™ + SideKick™ Tips
    True Twin
    Medium Camber
    Ultra lichte kern
    Gesinterde Hyper Glide S Base
    Triax laminaat
    Central Super Tube
    Carbon versterkingen op de SideKick™ tips
    FlipFlop Base

    De Bataleon collectie is online verkrijgbaar bij boardsandmore.eu en in store bij The Tube Middelburg.

    Boards and More is de webshop van Sportshop Domburg, The Tube Middelburg en The Tube Women. Is jouw maat uitverkocht of heb jij een vraag? Neem dan contact met onze klantenservice op.

    Recente artikelen
    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »